Bo på teater

Som jag skrev i förra inlägget hade jag förmånen i veckan att få gå en utbildning förlagd till Torsta. Torsta ligger lite drygt en mil från Östersund, jag tog därför tillfället i akt att övernatta på Gamla Teatern. Gamla Teatern är precis vad det låter som, en gammal teater. Byggnaden har anor från 1800-talet men har de senaste decennierna inrymt lite av varje. Nu har de nya ägarna sett till att återskapa den gamla teaterkänslan och mejslat fram ett helt fantastiskt hotell. Redan när man kliver in genom porten får man ett intryck av att han hamnat på ett väldigt maffigt ställe.

Entre gamla teatern

Receptionen är lika läcker den. Inte minst de tjusiga karamellburkarna.

reception

Det blev en helkväll på hotellrummet. Jag hade stigit upp före kl. 05.00 och det är jag inte van numera, men jag hann faktiskt jobba lite.

Gamla teatern Östersund

Tyvärr kände jag mig lite småstressad på morgonen, jag skulle nämligen åka och hämta upp en kaninunge innan kursen på Torsta skulle dra igång. Därför blev det en frukost i all hast. Hade gärna suttit och insupit atmosfären lite längre.

Frukost gamla teatern

Det är roligt att det finns entreprenörer som vågar sticka ut och skiljer sig från mängden. Det här hotellet har verkligen lyckats med detta, trots att man befinner sig i innerstan.

Är det någon som funderar på att arrangera en annorlunda fest är lokalerna perfekta.

Maskerad

Maskerad