Charmig men namnlös

Precis som med människor har djuren sina speciella egenheter och sin stil. Jag vill ogärna kalla det för personlighet då djuren inte är några personer, det måste jag påminna mig om ibland, men de är individer. Den här tjejen är en sådan som man fäster sig lite extra vid. Jag har beställt hem fler örhängen och hon ska få sig ett par lila 🙂
Ibland tror jag att hon är släkt med ormarna då hon minsann kan åla under stängsel, hon kan också göra sig extremt smal och ta sig genom trånga passager men hon gör det alltid med glimten i ögat.
Vi har döpt de flesta av våra djur efter karaktärer i den nordiska mytologin. Vi har Frigg, Freja, Idun, Eir, Saga, Frej, Gunn, Fulla och Oden, men vi har också Nadja, Nova, Luna, Blinka, Stjärna, Birk och Borka. Nu undrar jag om Ni möjligtvis har något bra namnförslag till den här lilla vita charmiga tackan. Alla förslag mottages tacksamt.

4 Kommentarer

Kommentarerna är stängda.