Djurkommunikation

JAG SER ETT JUVER!!!

Det är helt klart ett juver
Det är helt klart ett juver

För er så kanske inte den här bilden säger så mycket. Bilden är av usel kvalité och det är rätt mycket päls i vägen men jag ser ett helt perfekt juver skymta där inunder. Studerade dem en stund i morse och det verkar typ klia. Alla ni som någon gång varit gravida vet att kroppsdelarna som ska producera mjölk börjar ”kännas av” rätt tidigt i graviditeten så detta är helt klart ett bebisbesked. Något juver har absolut inte varit synligt tidigare.

Shit shit shit!!!! Måste på Granngården och köpa selen, beställa märkutrustning från Jordbruksverket, lite kraftfoder vore kanske också på sin plats….. Oh my… hur ska detta gå??!!

Nu har jag ända fram till slutet av augusti på mig för förberedelser, kossor är nämligen dräktiga nästan lika länge som en människa, och om det inte är så att det smitit in någon bisonoxe så finns det ingen möjlighet att kalven kommer tidigare.

Precis då jag nästan börjat misströsta ang hela Highland Cattle-projektet så kommer de med ett sådant här glädjebesked. Djur är förunderliga varelser.

Katterna till exempel, som bor hos höns och kycklingar om nätterna kom fram till dörren med en trofé i morse, och det är inte en tamfågelrest.

 

Sparv = okey. Kyckling = No No
Sparv = okey. Kyckling = No No

Det är som att vi har en tyst kommunikation, när de känner på sig att jag behöver lite uppmuntran då levererar de, och än om jag och katterna har varit lite osams den senaste tiden så respekterar de ändå våra regler. Tänk om man kunde kommunicera lika bra i alla affärsrelationer 😛

Nä, nu väntar vi med spänning för att se om det även tagit sig för Frigg.

Tjejerna då de var ett år
Tjejerna då de var ett år