Handväskan

Har den senaste veckan blivit stoppad 6 gånger på affären av folk jag inte känner då de varit tvungna att kommentera min nya handväska. Detta har aldrig tidigare hänt under mitt 34 årig liv. Nu har jag ju inte ägt någon äkta Gucci, Dolce Gabbana eller YSL-väska men jag har svårt att tänka mig att något slår min nya ”purse”.

 

Nya handväskan
Nya handväskan

 

Som ni ser så strålar ju jag och handväskan ikapp med solen. Fick den nya väskan i födelsedagspresent av mamma. Vet inte om hon hade trott att jag skulle använda den eller om det var mer som ett skämt men jag brukar ju alltid gå min egen väg och den här väskan passade ju mig perfekt. Klart jag skulle använda den. Har blivit stoppad flertalet tillfällen på affären redan. Folk säger: -Alltså jag måste bara få säga; Vilken snygg väska! Varför lägga ut tusentalskronor på en svindyr väska då allt ändå handlar om vad folk ska tycka om en. Folk verkar ju gilla min hönsväska då de till och med måste stanna upp och berömma den 🙂

Är det kanske för att det blir lite lagom. Skulle hela jag gå omkring och se ut som en clown kanske det inte var like roligt men nu är det ju bara en handväska….Hmmm… Jag tycker då den är skitsnygg  och från början hade jag tänkt att bara använda den över påsk men jag tror den får hänga med ett tag till.

 

Snyggaste hönsväskan
Snyggaste hönsväskan

 

Jag fick även en hönsinspirerad födelsedagspresent av bästa maken. En liten porslinstupp. Eller inte så liten. Galet snygg, eller mäktig som 5 årig dottern säger.

 

Porslinstupp
Porslinstupp

Blir svårt att plocka bort påskpyntet i år. Svårt att slita sig från det och svårt att hitta lämplig plats att förvara det på 🙂