intresseanmälan för köttlådor

I höst kommer vi att slakta två tjurar och sju lamm. Redan nu finns det möjlighet att anmäla intresse för köttlådorna.

Vi driver ett småskaligt lantbruk med nötdjur, får och höns. Idag har vi totalt 16 nötdjur inkl kalvar och 18 får inkl lamm. Hos oss får djuren utöva sina naturliga beteenden under årets ALLA 12 månader. På sommaren betar djuren i hagar med varierad terräng och vegetation. Djuren bidrar på detta sätt även till biologisk mångfald och ett öppet landskap.


Under höst, vinter och vår går fåren och nötdjuren i en vinterhage vid gården. Där utfodras de utomhus med torrt obesprutat och närodlat hö (aldrig kraftfoder). De har tillgång till tempererat friskt vatten och halmade ligghallar där de kan söka skydd mot väder och vind. Kalvar och lamm tas om hand av sina mammor och de lever ett stressfritt liv.

Vill du äta kött från djur som levt ett bra och naturligt liv i en liten besättning, skicka då ett mail till ida@miioentreprenad.se så sätter vi upp dig på intresselistan.
Priset kommer hamna runt 200kr/ kilo och vi kommer erbjuda fri hemleverans inom Västerbotten för dem som beställer minst 20 kilo.