Kaj`s specialare

Kaj`s specialare
Kaj`s specialare

Provat en ny variant av klĂ€mmacka och den kan verkligen rekommenderas 🙂 Det Ă€r kort och gott en dubbelmacka, alltsĂ„ en tvĂ„ bröd som man lĂ€gger exempelvis skinka och ost mellan och sedan dĂ„ det Ă€r dags att lĂ€gga in mackan i jĂ€rnet sĂ„ lindar man bacon runt den. Mackan blir helt otroligt smarrig. Fettet frĂ„n baconet som smĂ€lter sugs upp av mackan och den blir precis sĂ„ knaprig som den ser ut pĂ„ bilden.

Mackan Àr uppkallad efter initiativtagaren till denna revolutionerande delikatess.

Det Àr ju som alla förstÄr inte nÄgon direkt hÀlsokost men om man vill kan man anvÀnda grovt osötat bröd, lÀgga en ekologisk tomatskiva mellan brödskivorna och ta skidorna i stÀllet för skotern pÄ utflykten.

Den bör i alla fall testas 🙂

Baconlinad klÀmmacka
Baconlinad klÀmmacka