Kontroll av Länsstyrelsen

I fredags ringde en karl från länsstyrelsen och meddelade att vi blivit slumpvis utvalda för kontroll. GAAAAA!!!! Jag som lite på skämt brukar hota Elna med länsstyrelsekontroll om hon inte går ut och pysslar om kaninerna. Trodde väl aldrig på allvar att de skulle komma till vår lilla gård, vi söker ju inte ens några stöd eller bidrag och finns därför inte med i de registren. Men men, han ville komma i slutet av den här månaden men de datumen passade inte, däremot kunde han i måndags och det passade oss också. Vi hade tidigare tagit på oss att stå i liftstugans cafe i helgen, både lördag och söndag så nån tid till ”städning” fanns inte. Kände dock att det var lika bra att ta tjuren vid hornen.

Vi har ju verkligen inget att oroa oss över då våra byggnader och vattensystem är överdimensionerade och djuren har fri tillgång på mat samt rena och fina utrymmen.

Men, ändå kände jag mig lite nervös innan han dök upp, lite som när man ska in på bilprovningen.

Hur som helst, det var en jättetrevlig karl och vi fick protokollet direkt i handen med ”stämpeln Mycket Väl Godkänd”. Känns jätteskönt, trots att vi visste det innan så är det ändå skönt att få bekräftat att man har gjort och gör rätt. Svenska myndigheter då de fungerar som de ska är fantastiska. Sätter in detta på en hedersam plats i djurpärmen 🙂

1 Kommentar

Kommentarerna är stängda.