Lingonvecka

Det är märkligt hur lång tid det kan ta för vissa produkter att nå ut. En sådan produkt som jag förundrats över är den batteridrivna rondellen (nu menar jag inte en rondell i trafiken utan en sådan här man kapar metallgrejer med). Sedan vi skaffade den har livet blivit sååååå mycket enklare. Jag kan helt plötsligt lösa alla möjliga typer av problem utan att behöva dra med mig en sladdvinda. Varför har det inte kommit en sådan rondell tidigare?

En annan produkt som jag känner likadant inför är ekologiska mensskydd. Vi plastbantar hit och kemikalierensar dit men det vi har närmast och till och med inuti kroppen har vi glömt, fram tills nu då.

Renèe Voltaire har nämligen kommit med en hel serie menskydd i ekologisk bomull, de är inte klorblekta och innehåller inga konstiga plaster eller kemikalier. Rätt logiskt eller hur. De ser ut och fungerar precis som andra mensskydd, enda skillnaden kan möjligtvis vara att den glansiga ytan saknas, men det tycker jag å andra sidan är en fördel. Vem vill ha den där klibbiga plastiga känslan? Mensskydden finns att köpa HÄR 

lingonvecka, mensskydd, renee voltair

Nu väntar jag med stor entusiasm på cellulosabaserade mensskydd. Det är lite bakvänt att vi ska behöva importera bomull från fjärran länder när vi har så bra råvara i våra Svenska skogar.

1 Kommentar

Kommentarerna är stängda.