M.II.O Entreprenad

M.II.O Entreprenad AB är ett skogsentreprenadföretag som drivs av mig och min man. Själv har jag ett brinnande intresse för skog och återväxt. Min man har jobbat hela sitt liv inom skogsbranschen.

I februari 2012 köpte vi den verksamhet där min man då jobbade. Vi hade just sålt hotellet och nu var det dags för en ny era i våra liv 🙂

Idag har vi 2 avverkningsgrupper, maskintrailer samt en grävmaskin. Vår vision är att vara delaktiga i skogsbranschens utveckling, vi vill se större flexibilitet på marknaden, självständiga företag och ett konkurrenskraftigt svenskt skogsbruk. Miljöarbete och jämställdhet är prioriterade områden då vi vill vara en del av ett hållbart och långsiktigt skogsbruk.

Högläggnign och plantering
Plantering med Bracke P11
Guckuskon
Guckuskon

P1040860

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*