Ny kamera på fjället

Kaninmys på en fjällsjö
Kaninmys på en fjällsjö

Påsk och fjäll hör ju som ihop. Idag åkte vi en sväng till Krutsjön för att prova fiskelyckan. Fisken var tyvärr INTE på taget men vad gör väl det då man får vara ute i den friska fjälluften. Vi hade en fantastiskt solig förmiddag. Jag fick då ett ypperligt tillfälle att prova min nya kamera, inköpt på http://ronnfjords.se/. Nu känner jag Anders på butiken rätt väl så han visste vilka förkunskaper jag hade ang teknikprylar (d.v.s. obefintliga)  Än så länge känns det som om det blev helt rätt kamera för mig. Man kan göra en hel del med den samtidigt som den är ganska enkel. Den heter Panasonic FZ200.

Nya kameran
Nya kameran

Jag har inte läst hela bruksanvisningen än och Anders har lovat mig en liten kurs så jag hoppas få till riktigt fina bilder framöver. En grej som är bra med den här kameran är att man liksom kan vrida skärmen så att än om man håller kameran nere vid marken så kan man se vad man fotar utan att själv kräla i snön. Kameran är en billigare variant men ändå riktigt bra. Här följer några bilder från dagen:

Tolka på bob är som att köra egen skoter....nästan :)
Tolka på bob är som att köra egen skoter….nästan 🙂
VÅR!!!! Bäckarna bryter fram överallt i landskapet
VÅR!!!! Bäckarna bryter fram överallt i landskapet
Mäktigt med fjällmassiv
Mäktigt med fjällmassiv
"Fiskelycka"
”Fiskelycka”

Med på dagens färd fick också våra stuggrannar och deras kanins följa. Gissa om dottern somnade med ett leende på läpparna ikväll. Kaninmys på en fjällsjö. Det bästa av det bästa 🙂

Kaninmys på en fjällsjö
Kaninmys på en fjällsjö

 

– Mamma, jag älskar dig och vill ha en kanin!

Barn vet hur föräldrar ska tas 🙂

 

2 Kommentarer

Kommentarerna är stängda.