Personalen är företagets motor

I helgen har vi haft en kombinerad ”Get Together” och personalmöteshelg i Sollefteå på Hotell Hallstaberget.

Vi har 8 gubbar i personalstyrkan nu och då är det viktigt att alla får samma information och det helst samtidigt. Då vi dessutom har den strukturen på företaget att jag sitter på kontoret och inte finns med i den dagliga driften så är det ännu viktigare att nå ut med både visioner, tankegångar och framtidsplaner så att inte jag sitter på mitt hörn och har en bild av var jag vill att företaget ska sträva och personalen har en annan. Sedan är jag övertygad om att för att nå bra resultat så är det en stor fördel om man känner varandra någorlunda även utanför arbetet. Jag tror också att det finns en poäng i att känna till varandras familjer, för att få en ökad förståelse för varandra. Vi var ett glatt gäng på nästan 20 personer som satte oss i bussen i fredags.

Vilhelmina Taxi
Vilhelmina Taxi

Väl framme började vi med After Work och det serverades Italiensk buffé, det var riktigt gott.

After Work
After Work

Därefter softade vi lobbyn ett par timmar men alla var rätt trötta efter veckans arbete så det blev en tidig kväll.

I lördags började vi direkt efter frukosten med gemensam information och därefter individuella samtal. Vi 15-tiden var vi klara och då var det äntligen dags för bad och relax.

Bad & Relax
Bad & Relax

Hotellet har en helt otroligt fin relaxavdelning med bubbelpooler, bastuar samt en rätt stor simbassäng. Efter en hård och intensiv vinter var gubbarna verkligen värda lite avkoppling.

Hallstaberget har lyckats rekrytera en av de bästa kockarna som jobbade på Hotell Wilhelmina under den tiden då vi drev det och han hade verkligen lyckats med maten i går.

Skagenröra på toast till förrätt
Skagenröra på toast till förrätt

Till varmrätt serverades det fläskfilé med potatisgratäng och till dessert en cheesecake med syrlig topping. Efter middagen var det underhållning. Svante Thuresson, Viktoria Tolstoy mf bjöd på en jazzkonsert.

Det var väl kanske inte den musiken som vi brukar lyssna på men vi var alla överens om att de var skickliga musiker på scenen. Efter showen var det nattklubb och det blev lite skumpande på discogolvet innan läggdags. Idag åkte vi hem efter frukosten. Det var en samling rätt trötta skogsmaskinförare med fruar som återigen satte sig på bussen, men förhoppningsvis har helgen satt positiva användbara avtryck. Personalen är ju trots allt företagets motor som även den behöver service och underhåll.