Stora framsteg i projektet ”tämja Frigg & Freja”

Just had an Hallelulea-moment med Frigg. Hade börjat misströsta ang våra försök att tämja dem. Då fort vi närmat oss dem (bortsett från munnen) har de hoppat till baklänges av ren förskräckelse. Det där om att borsta dem och få på en grimma hade jag nästan gett upp hoppet om, men så gav vi oss den på att det skulle lyckas ikväll. Vi började med att jag höll i fina aspkvistar som de fick mumsa på samtidigt som Mattias försökte klia dem med en plastkratta på baken och efter ett par försök LYCKADES VI  
Nu kan jag gå in i hagen utan lockbete och ”kratt/kamma” dem  Lyckan är fullständig.

Första närkontakten :)
Första närkontakten 🙂

Ni får ursäkta både stavfel och knepig text då jag igår lyckades spilla kaffe över min dator. Har haft den på tork men tangenterna funkar ej så jag skriver från telefonen och redigeringar är inte att tänka på 🙁 Hoppas verkligen att Daniel på nya dator och hobbyaffären kan rädda min älskade dator :S