Det är så mycket man vill hinna med på en dag. De flesta av oss jobbar, och även om du kanske inte har långt pendlingsavstånd går det åt åtminstone åtta timmar dagligen bara till arbete. Sedan följer allt det där andra man borde göra. Träning, matlagning, städning, tvätt. Och någonstans mitt i alltsammans önskar nog de flesta att de i alla fall hade en liten stund för sig själva.

Tack och lov finns det ju lösningar på det mesta. Med RUT-avdrag kan du idag få hjälp med städningen där hemma och på så sätt köpa dig ett par timmar i veckan som du kan ägna åt någonting mer produktivt än att jaga runt med dammsugaren.

Middagsproblemet

Den vanligaste frågan i förhållanden, eller för all del även för singlar, är nog ”Vad ska vi äta till middag?”. Många av oss har nog stora ambitioner när det gäller den mat vi äter. Den ska vara god, det ska vara hälsosamt och helst ska det också gå fort att laga. Vem har tid att slava vid spisen i timmar efter en lång arbetsdag?

Pasta är en lösning som de allra flesta gillar. Det går hem hos både barn och vuxna och kan varieras i oändlighet. Dessutom går det snabbt att laga och kan göras så hälsosamt som du vill. Allt beror på vad du väljer att servera till. På Barilla.com hittar du massor av inspiration och spännande recept för alla möjliga typer av pasta. Kolla in deras receptbank och du kommer garanterat att hitta någonting som passar dig både vad gäller innehåll och tidsåtgång.

Men jag kan inte laga mat!

Att laga mat handlar, i ärlighetens namn, mest om vanan. Att lära sig vad som fungerar eller ej. Visst, om du vill anstränga dig riktigt kan du ju alltid boka en kurs i matlagning. Men handen på hjärtat, vem har tid med det utöver allt annat som ska göras? Börja istället med enklare maträtter. På Barillas hemsida finns recepten sorterade efter kunskapsnivå. Så oavsett om du precis börjat känna dig för i köket eller om du är redo för mer avancerade maträtter så kan du hitta förslag på god middagsmat. Och när du väl fått in vanan kommer du upptäcka hur otroligt enkelt, och roligt, det är att sväva ut i egna versioner av recepten.